Testimonis de transformació dels nostres pacients

Alex Vika

Em vaig visitar amb la Mercè Roca, que té un tracte molt empàtic i amable i va mostrar un gran interès per restablir la meva salut.

Carlota G.

Vaig acudir a la consulta perquè no trobava resposta: massa símptomes aparentment desconnectats que, amb en Marcello, vam aconseguir connectar. La meva experiència és totalment positiva, des del primer moment em vaig sentir compresa i relaxada.

Llegir més

Em vaig adonar que estava en bones mans i, efectivament, al cap de poc, molts dels meus símptomes van millorar. Ho recomano al 100%.

Margarita

Fa un any i mig em van diagnosticar artritis reumatoide i, després de visitar altres terapeutes, vaig demanar cita a l’Institut Xevi Verdaguer. A mitjan març em van posar en contacte amb la Carla Rispal.

Després de visitar-m’hi per primer cop, només vaig tardar unes tres setmanes a notar canvis, i haig de confessar que van ser espectaculars, per fi vaig veure la llum al final del camí.

Llegir més

Avui estic plena d’energia. Viure sense dolor és fantàstic. Els meus resultats han estat tan bons que fins i tot he demanat visita també per a la meva filla adolescent.

Estic molt agraïda a la Carla, ja que la meva experiència ha estat totalment positiva, per això ho recomano al 100%.

Luís Enrique Martínez

La meva experiència amb en Xevi va començar ja fa uns anys i, des d’aquest dia, cada vegada que necessito assessorament quant a la meva salut o la de la meva família, intento contactar-hi, si la seva atapeïdíssima agenda ho permet.

Llegir més

La primera visita que li vaig fer va ser pel que se suposava que era una al·lèrgia primaveral i que no tenia fi. Després d’analítiques i altres proves i amb un tractament no invasiu, van remetre i van desaparèixer els símptomes d’una cosa que no era un procés al·lèrgic. Com s’agraeix tornar a trobar-se bé després d’estar tocat durant molts mesos.

En una societat com l’actual, en la qual cada vegada costa més menjar de manera saludable, fugir de l’estrès negatiu, allunyar-se de la contaminació i estar en contacte amb la naturalesa, s’agraeix i molt que hi hagi persones com en Xevi, que vetllen per la nostra salut i ho fan sempre tenint en compte el cos com un ens global. Tant de bo molts més professionals puguin formar-se en els seus cursos i, entre tots, aportar més opcions per tractar el cos i la ment i desenvolupar hàbits més saludables.Gràcies a en Xevi i tot el seu equip.

Gràcies a en Xevi i tot el seu equip. @luis_enrique_martinez_garcia

Mercedes Milá

En Xevi Verdaguer va arribar a la meva vida quan vaig ser capaç d’entendre què significava el nostre segon cervell. Amb ell em vaig endinsar en el meu intestí i vaig estudiar el que em passava. Guiada per ell, vaig aprendre un món nou: la vital importància de la caca.

Llegir més

Sempre m’havia interessat, però en Xevi va saber llegir el que deia la meva femta i posar-hi solucions. Ara no faig ni un sol pas en temes de salut sense consultar-l’hi; és un savi. @lametazo

Nora Navas

Conèixer en Xevi Verdaguer va ser absolutament revelador i iniciàtic. Tant com a professional com a persona. Trobar un professional que t’ajuda d’una manera tan profunda i personal et dona molta seguretat.

Llegir més

Em van diagnosticar un mioma (que ara tinc controlat) però cada vegada que em venia la regla sentia una inflamació molt gran i els pits se’m posaven molt rígids. Vam anar al «quid» de la qüestió, em va demanar una anàlisi d’estrògens i vam veure que no metilava bé (això vol dir que no expulsava bé els estrògens, cosa que a la llarga podia ser perillosa). Van fer un tractament amb molta vitamina B i vaig incorporar algunes coses noves en l’alimentació. L’any següent, en fer l’anàlisi, els estrògens estaven en ordre i el millor és que, quan em venia la menstruació, ni notava els pits i les regles eren molt suaus.

Ara, cada any em faig aquesta anàlisi, que recomano a totes les dones, per tenir controlats aquests estrògens tan bonics i juganers.

En Xevi sempre hi és per acompanyar-te i créixer amb tu. Amb ell aprenc moltíssim.

Gràcies, Xevi

Ramón Vilella

Tinc seixanta-vuit anys i sempre he fet molt d’esport, però tinc un metabolisme lent i, fins i tot vigilant molt el que menjava, no he aconseguit mai perdre pes si no era passant gana.

Llegir més

Gràcies al dejuni intermitent que em va fer seguir la nutricionista Mercè Roca, no he perdut pes i prou, sinó que estic en molt bona forma física i em recupero molt bé els entrenaments. Gràcies, Mercè.

Vanesa Lorenzo

En Xevi és una persona que s’implica i a qui li importa la salut de les persones. Amb ell he après a cuidar-me, a comprendre quin és l’origen de les coses que necessito millorar. Sobretot, m’encanta el seu interès per anar més enllà, per explicar-me amb ets i uts els símptomes que mostra el meu cos per saber ajudar-lo. @vanesalorenzo_

Xavi Roura

Vaig ser condemnat erròniament a portar l’etiqueta d’«incurable» i a medicar-me per a tota la vida amb psicofàrmacs. Van ser deu anys d’un infern absolut en els quals vaig visitar molts especialistes, la major part amb una visió molt reduccionista de la salut. Van passar els anys i els símptomes de fatiga no només no milloraven, sinó que s’agreujaven. Cap tenia una resposta clara al meu malestar. Vaig deixar enrere projectes, persones i una joventut no viscuda.

Llegir més

Vaig arribar a la consulta d’en Xevi en un estat deplorable, no només amb la fatiga inicial, sinó amb altres símptomes com obnubilació, trastorns cognitius severs i també depressió.

Gràcies als coneixements en biologia d’en Xevi, per fi entenc què em passa i sobretot per què em passa. Jo no tenia inicialment cap depressió (tal com van concloure), sinó una fatiga extenuant que em provocava un estat depressiu. Però, sobretot, el que més vaig agrair quan em va rebre per primera vegada en Xevi va ser la sensació de ser comprès, per fi… L’empatia (que sol brillar per la seva absència en casos com el meu) per si sola ja comença a curar-te des del primer dia.

Sempre penso que no pateix més qui té més mal pronòstic, sinó qui viu un malestar crònic i invisible, independentment de la gravetat del problema.

La recuperació no va ser immediata, perquè la càrrega emocional de tants anys de sofriment era molt gran, i les seqüeles també… Però amb el temps i una força de voluntat enorme vaig anar recuperant l’energia i les ganes de viure.

Avui, em considero un supervivent. Sento que he renascut i això em connecta a una esfera espiritual que no canviaria per res. He estat capaç de recuperar l’«irrecuperable»!

Ara em dedico professionalment a acompanyar persones amb fatiga crònica i altres malalties, sempre des d’un enfocament biopsicosocial i des d’una perspectiva evolutiva (xaviroura.cat).

La meva cura no acaba aquí. Al contrari, això acaba de començar. Deixo de sobreviure per començar a viure. Per fi puc dir que soc feliç.

Immensament agraït.

Carlos Latre

En Xevi? Que qui és en Xevi? Que com és en Xevi? En Xevi és paio peculiar, diferent, gens comú... i si us dic la veritat una mica desconcertant a vegades. Per què és desconcertant? Perquè un home que té l’activitat, la bogeria de vida que porta en Xevi no sol ser massa feliç o almenys no desprèn aquesta sensació. En Xevi sí. Amb en Xevi sents que tens als davant un paio feliç que gaudeix de la vida, que l’esprem.

Llegir més

I que sempre té un somriure a la boca. I tot gràcies a canviar per dins per canviar per fora. En Xevi no només és un màster en psiconeuroimmunoendocrinologia  (renoi quina paraula), és un coach, un motivador i algú que t’empeny a fer canvis de vida. Gràcies als seus consells i ajuda, la meva vida és millor, sé més coses, menjo millor i em sento millor. Reconec que, amb la meva bogeria de vida, ho podria fer millor, i és un dels meus objectius vitals, però en Xevi sempre et diu que “endavant!”, que avui és un bon dia per començar el canvi, el teu propi canvi. I la veritat: ho és. I també és un bon dia per agrair haver topat amb persones com en Xevi Verdaguer. Gràcies,Xevi! @carloslatre

Merche M.

Després d’anys de voltar per diferents especialistes (estomatòleg, al·lergòleg, nutricionista i metge internista) amb un problema d’estómac denominat per l’estomatòleg «gastritis crònica moderada» i amb mala qualitat de vida, vaig anar a la consulta d’en Marcello Soi.

Llegir més

I després de tres mesos, aproximadament, puc dir (i molt contenta!) que em trobo la mar de bé. He tornat a prendre aliments que feia molt de temps que no prenia, tinc bones digestions, no tinc molèsties a l’estómac, em noto amb més energia i tinc més bon humor.

Reserva una visita i
comença la teva transformació

La visita pot ser presencial, a Barcelona, Madrid o Olot.
També s’ofereix el format de visita online.

Reserva una visita trucant als telèfons:
626 714 770 o 933 959 940

També pots escriure un correu a l’adreça:
reserva@institutxeviverdaguer.com