Institut
Xevi Verdaguer
El Centre

Benvingut a l'Institut de Psiconeuroimmunologia, un centre mèdic registrat per la Generalitat de Catalunya (E08572022) i que comparteix, tant a Catalunya com en altres parts d'Espanya, els Serveis de Medicina Integrativa personalitzada amb altres professionals sanitaris d'alta formació. Comptem amb una dilatada experiència i molts d'ells formats en el Màster en Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE).

A l'Institut de Psiconeuroimmunologia Xevi Verdaguer, ens centrem en ajudar-te eficientment per millorar la teva salut de manera raonada i evidenciada, explicant el funcionament del teu organisme i els factors que poden haver provocat els teus problemes de salut del que ha desajustat la teva salut.

Tant els professionals de la meva confiança com jo mateix, hem invertit molts anys formant-nos més enllà de les nostres carreres universitàries, complementant els nostres coneixements amb Màsters, postgraus i esdeveniments científics, esgarrapant hores a les nostres vides personals. Tot i l'enorme esforç que això comporta, seguim fent-ho cada dia gràcies a la passió i devoció cap a la nostra professió.

Estar a l'avantguarda dels estudis científics més recents. Aquest món requereix de la nostra constant evolució per comprendre la clau de les múltiples patologies que ens trobem. Tot plegat, juntament amb les sessions clíniques de casos de pacients que realitzem a l'Institut ens ajuda a ser cada dia més eficaços per aconseguir la millor estratègia terapèutica individualitzada.

És important destacar que a consulta veiem persones que comparteixen un mateix problema de salut o un mateix diagnòstic, però totes són diferents, cadascuna d’elles té la seva simptomatologia particular i per això hem de treballar intensament amb cada pacient de forma totalment personalitzada.

Afrontar el nostre dia a dia, veient persones que ens demanen ajuda, que han suportat durant anys de dolor, de desesperació, que conviuen amb una gran decepció perquè no han trobat el camí per resoldre les seves malalties... ens atorga una responsabilitat enorme i alhora ens fa sentir satisfets perquè ens hagin escollit per acompanyar-te a transformar-los la salut.

Ens sentim 
profundament satisfets
per a poder acompanyar
els pacients a transformar
la seva salut.

Finalment, desitgem també dedicar temps a gestionar les nostres pròpies emocions i estrès, i per descomptat dedicar temps a la nostra família per poder seguir ajudant amb el nostre millor somriure i empatia.

Com veus el treball i cura per poder oferir-te una solució diligent ens requereix moltíssima dedicació més enllà del que és visible.

Benvingut a casa nostra i molts ànims en aquest camí per transformar la teva salut. T'ajudarem i acompanyarem perquè ho aconsegueixis!

Reserva una visita i
comença la teva transformació

La visita pot ser presencial, a Barcelona, Madrid o Olot.
També s’ofereix el format de visita online.

Reserva una visita trucant als telèfons:
626 714 770 o 933 959 940

També pots escriure un correu a l’adreça:
reserva@institutxeviverdaguer.com

SOL·LICITA LA TEVA VISITA

+34 933 959 940 / +34 626 714 770
reserva@institutxeviverdaguer.com

BARCELONA

INSTITUT
XEVI VERDAGUER

C/ Bruc, 151
08037 Barcelona
+34 933 959 940
+34 626 714 770

veure mapa
OLOT

INSTITUT
XEVI VERDAGUER

Av. Sant Jordi, 146
17800 Olot (Girona)
+34 972 263 030
+34 616 161 107

veure mapa
MADRID

INSTITUT
XEVI VERDAGUER

C/Fernández de los Ríos, 53
Bajo B
28015 Madrid
+34 683 471 654

veure mapa